Samen Staan We Sterk

Over Samen Staan We Sterk

De website van samen staan we sterk is een verbindend platform tussen, hulp vragende personen met, goede doelen, bedrijven, welzijnsorganisaties en particulieren aanbieders. Voor hulp zoekende gezinnen is het altijd moeilijk te vinden wat er binnen hun regio wordt aangeboden, samen staan we sterk is opgericht om al deze organisaties, particulieren aanbieders en hulpzoekende te laten samenkomen binnen 1 platform. www.samenstaanwesterk.nl

Geverifieerde hulp zoekende kunnen via het platform van samen staan we sterk in de regio zoeken naar welke organisaties er zijn te vinden voor ondersteuning. Hulp zoekende kunnen ook zelf advertenties plaatsen met waarin zij hulp zoeken. Voorbeeld: Een bejaard echtpaar, zelf niet meer lichamelijk in staat om de tuin bij te houden, zoeken een tuinman die eens in de 2 maanden een uurtje kan besteden voor de onderhoud van de tuin.

Ook bedrijven kunnen een product of dienst aanbieden.

Voorbeeld: Ik ben een bakker, die elke maand 1 verjaardagstaart beschikbaar wilt stellen aan een kind waarvan de ouders vanwege het ontbreken van financiële middelen hier zelf niet in kunnen voorzien. Dan kan de bakker deze taart aanbieden via de website van samen staan we sterk en een gezin vanuit de regio hierop reageren om vervolgens deze taart te halen voor het verjaardagsfeest van hun kind.

Goede doelen en welzijnsorganisaties kunnen hun diensten en middelen aanbieden binnen de regio’s waarin zij actief zijn. Zo kunnen hulpzoekende gezinnen met 1 druk op knop zien welke organisaties actief zijn binnen hun eigen regio en wellicht voor het gezin van betekenis kunnen zijn.

Particulieren aanbieders kunnen artikelen aanbieden waarmee wellicht nog iemand blij gemaakt kan worden. B.v. een fiets of een computer die nog wel een aantal jaartjes mee kunnen.  De mogelijkheden qua aanbieden zijn ongekend, zolang het maar heel, schoon en kosteloos is.

Nieuwsgierig geworden naar het platform, gaat dan naar de website www.samenstaanwesterk.nl

Belanghebbende

Marieke is een vrouw van 38 en aangesloten bij de voedselbank, ze heeft 2 dochters die allebei dol zijn op barbie. Helaas heeft Marieke niet de financiële middelen om de dure poppen voor haar dochters te kunnen kopen. Dit doet haar als liefhebbende moeder ontzettend pijn.

Aanbieder

Daniëlle haar dochters zijn uit huis en is bezig met de grote opruiming. Hierbij vindt ze een hoop oud speelgoed in goede staat, waaronder barbies. Ze besluit om deze aan te bieden op Samen Staan We Sterk om er nog iemand anders gelukkig mee te maken. Zo maakt zij vervolgens Marieke en haar dochters  dol gelukkig!

Je avontuur begint hier!

Maak nu een account aan en help mee aan het platform. Want Samen Staan We Sterk!
Een aanbieder, belanghebbende of goed doel? Iedereen is welkom!